Huvi- ja liikuntajaosto

Kiitos teille, hyvät jäsenemme että olemme vireä ja toimiva yhdistys. Suomen Reumaliitto/Reumayhdistykset ovat valtakunnallinen liikuntajärjestö. Oma yhdistys tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluja jäsenilleen, liikunnan iloa ja hyvää mieltä, innostaa ja edistää liikunta-aktiivisuutta ja TULE-terveyttä. Yhdessä on enemmän - tullaan tutuiksi. Kantavista rakenteista kannattaa pitää huolta!

Huvi- ja liikuntajaosto suunnittelee ja järjestää matkoja ja liikuntatapahtumia, retkiä sekä ohjelmia yhdistyksen tilaisuuksiin Toivomuksia ja mahdollisia retki- matka- ja liikuntakohteista voi esittää kaikille hallituksen jäsenille.

TIETOA JA TOIMINTAA JÄSENILLOISSA SEKÄ MUUT TAPAHTUMAT, PAIKKA JA AJANKOHTA SIVULLA AJANKOHTAISTA, MYÖS VEKKARIN SEURAPALSTALLA ILMOITETAAN TAPAHTUMISTA JA TOIMINNASTA.

Suomen Reumaliiton tämän vuoden toimintateema sopii mitä parhaiten myös liikuntaan. Jokaisella meistä on varmasti tietoa ja kokemusta miten liikunnalla voi ehkäistä ja lievittää tule-kipuja. Myös useat tieteelliset tutkimukset tukevat tätä. Liikunnalla voidaan paitsi helpottaa kipuja, ehkä myös niiden taustalla olevia syitä. Liike on siis lääke.